Турнір з мініфутболу 29.08.2015

Турнір з мініфутболу 29.08.2015

Сообщение KlusNN » 04 сен 2015, 16:55

29 серпня 2015 року, Шевченківське свято в с. Саях

ПОВТОРЕННЯ ПОДІЙ РІЧНОЇ ДАВНИНИ.

Турнір з міні-футболу «Кубок памяті Василя Олексійовича Роспопа», який відбувся в рамках районного Шевченківського свята в селі Саях, розпочався з жеребкування команд. А перед цим футболістів чотирьох команд вітали сільський голова Саїв Г.А.Валюх та депутат районної ради І.Г.Мануша. Хвилиною мовчання усі присутні дійства вшанували пам'ять колишнього вчителя фізичного виховання місцевої школи і розпочалися матчі, які стали прикрасою завершального акорду дійства на честь великого Кобзаря.
Присутні вболівальники згадали, що рівно рік назад жереб в півфіналі «назвав» тих же суперників, що і цього року. Першими на майданчик вийшли ветерани– «Колос» та наймолодші гравці – «Школярик» (збірна школярів). Гравці більш солідного віку спочатку захищалися, адже вони на перших хвилинах влаштували такий штурм, що здавалося - ще секунда чи дві і «капітуляція» неминуча. Та йшли хвилини, гра вирівнилася, а потім і зовсям перейшла під контроль дій «Колоса» Такий перебіг подій закінчився закономірністю:5:2 програв «Школярик». У переможців влучними ударами у ворота відзначилися Роман Шершінь, Іван Поклонський, Анатолій Яковенко та двічі Валерій Кревсун. У школярів –Віталій Заговора та Сергій Мельник.
Інша півфінальна пара – «Студент» та футбольна команда «Карпці» подарували інтригу, яка варта найліпшому двобою самого високого рівня. Єдиний колектив, що представляв населення невеличкого хутора – Карпці – вчинила справжній екзамен тим, хто «гризе граніт науки», сидячи в студентській аудитирої. Після голу Сергія Карпця здавалося, що сенсація народиться свме сьогодні. Але студенти, після точного удару Дмитра Марченка, результат зрівнюють і команди, для визначення переможця, виконали серію шестиметрових штрафних ударів. І в цій вправі ближчими до перемоги були «Карпці», адже їхній воротар Григорій Валюх творив чудеса реакції та сейвів. Та знову пані Фортуна повернулася спиною до футболістів у синіх футболках, а пальму переможців, завдячуючи вдалим діям воротаряДмитра Шульги, віддала «Студенту». Результат по ударах з відмітки – 2:3.
«Карпці» віддали багато сил в попередньому поєдинку. Що морально-вольових, що фізичних. Але за третє місце мали територіальну перевагу з «Школяриком». Лідер команди Сергій Карпець знову вивів своїх друзів вперед – 1:0 та знову перевага, подібна журавлеві в небі, не стала синицею в руках. Молодші організували декілька гострих контратак і Владислав Карпець зрівнює рахунок – 1:1
Знову штрафні шестиметрові удари. Та цього разу «Карпцям» вистачило двох влучних ударів, а «постріли» школярика впевнено парирував голкіпер команди-суперника.
В фінальній дуелі важко було спочатку прогнозувати чиюсь перевагу. Маючи рівний склад обох претиндентів на перемогу, «Колос» побудував гру від оборони. У «Студента» все виходило трішечки швидше: що прийом м"яча, що пас в один дотик, що побудова лінії захисту. Саме таку харектеристику і можна дати останньому протистоянні турніру. А воно було цікавим і видовищним. Спочатку мяч, забитий Анатолієм Яковенко вивів «Колос» вперед. Та гарматний удар Дмитра Марченка під поперечину воріт нівелював зусилля обох футбольних дружин – 1:1. Болільники затамували подих в очікуванні чергової серії міні-футбольних пенальті. Та за три хвилини до фінального свистка арбітра Миколи Демиденка, який усі матчі провів на високому професійному рівні, Володимир Марченко з «Студента» майстерно пробив по воротах «Колоса». 2:1 і «Студент», як і рік потому, знову виграє кубок,а «Колос» не піднявся щаблем вище, як і минулого разу.
Вручаючи спортивний трофей переможцям, сільський голова Саїв Г.А.Валюх дякував усім причетним до свята міні-футболу, бажав спортивного довголіття футболістам і зичив здоров"я багаточисленним болільникам. Усі команди-учасниці отримали грошові винагороди, а «Студент» - ще й окремий «бонус» від депутата районної ради І.Г.Мануші як колектив - чемпіон, як найсильніші турніру «Кубок памяті Василя Олексійовича Роспопа».

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Фото 01: - Відкриття турніру з мініфутболу.
Фото 02: - Грають команди "Школяр" і "Колос".
Фото 03: - Під час обідніх змагань і не такі УДАРИ трапляються...
Фото 04: -Матч команд "Карпці"- "Студент".

ИзображениеИзображениеИзображение

Фото 05: - Дмитро ШУЛЬГА: надійність у захисті воріт...
Фото 06: -Цього разу Григорій ВАЛЮХ команду не виручив...
Фото 07: - "СТУДЕНТ" - знову чемпіон!!!
==================================
Микола КЛЮС, смт Лирпова Долина
KlusNN
Гость
 

Re: Турнір з мініфутболу 29.08.2015

Сообщение KlusAN » 04 сен 2015, 17:57

Як учень Василя Олексійовича, я дуже задоволений, що знову пройшов турнір пам'яті цієї Людини з великої літери.
Я гордий, що традиційно в турнірі бере участь команда мого рідного х. Карпці. Що не перемогли, то не велика біда і не головне в даному випадку.
Вдячний організаторам заходу,адже людина завжди живе до тих пір, поки про неї пам'ятають. Чим довше буде проводиться турнір, тим краще!
Аватар пользователя
KlusAN
Головний Історик Карпців
 
Сообщений: 725
Зарегистрирован: 02 дек 2012, 09:17
Откуда: м. Лебедин, Сумської області
Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 11 раз.


Вернуться в О!! спорт...спорт...спорт!!!

Кто сейчас на форуме

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0

cron